Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Ncom Equipments Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Infochiosc montat pe perete pentru indoor Berlin
Brand
Berlin - monitor 17
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere: Modelul Berlin a fost conceput special pentru folosirea indoor, in special pentru plasarea pe un perete fix. Modelul poate fi produs din otel sau vopsit (in orice culoare RAL), fiind folosite placi de otel de la 1,5 mm pana la 2,5 mm grosime, ce vor asigura stabilitate si rigiditate intregii structuri.

Optionale: Una dintre principalele caracteristici ale modelului este design-ul care permite integrarea unui numar mare de periferice (cititoare de carduri, imprimanta de bilete, validator de monezi, etc.) fara a fi nevoie de o redimensionare a structurii, oferindu-i modelului o versatilitate deosebita si marind plaja de aplicatii posibile.

Optiuni Incluse: Spatiul destinat instalarii calculatorului impreuna cu diverse periferice (cititoare de carduri, validator de monede, etc.), este protejat la acces prin incuietori securizate si include o baza cu 3 prize de curent. Pe lateralul monitorului sunt incluse 2 difuzoare care se integreaza perfect in structura info-chioscului. Modelul Berlin este de obicei echipat cu un monitor XGA de 17" cu touch screen (19", 22" sau alte dimensiuni sunt disponibile). Modelul Berlin este echipat in versiunea standard cu un calculator cu procesor Atom cu 160 GB HDD, 1 Gb RAM, placa video de 128 Mb si o placa de retea de 10/100, impreuna cu sistemul de operare Windows Xp Home.
Din Gura in Gura