Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Ncom Equipments Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Infochiosc Museum pentru indoor, touchscreen 17-22 inch NCOM
Brand
Museum
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere: Modelul Museum a fost conceput special pentru folosirea indoor, fiind un model cu montare pe podea. Modelul poate fi produs din otel inoxidabil sau vopsit (in orice culoare RAL), fiind folosite placi de otel de la 1,5 mm pana la 2,5 mm grosime, ce vor asigura stabilitate si rigiditate intregii structuri.

Optionale: Info-chioscul permite integrarea unui numar mare de periferice (cititoare de carduri, imprimanta de bilete, acceptoare de monede, etc.) fara a fi necesara o redesenare a structurii, fapt ce ofera produsului o versatilitate deosebita si mareste plaja de Aplicatii posibile pentru el.

Optiuni Incluse: Spatiul destinat instalarii calculatorului impreuna cu diverse periferice (cititoare de carduri, validator de monede, etc.), este protejat la acces prin incuietori securizate si include o baza cu 3 prize de curent. Pe lateralul monitorului sunt incluse 2 difuzoare care se integreaza perfect in structura info-chioscului. Modelul Museum este de obicei echipat cu un monitor XGA de 17" cu touch screen (19", 22" sau alte dimensiuni sunt disponibile).

Modelul Museum este echipat in versiunea standard cu un calculator cu procesor Atom cu 160 GB HDD, 1 Gb RAM, placa video de 128 Mb si o placa de retea de 10/100, impreuna cu sistemul de operare Windows Xp Home.
Din Gura in Gura